× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Projekt Timeoutsk do svojich radov prijíma nových členov!


18.06.2020

Hokejové kluby sú ako živý organizmus, najvyšší predstavitelia klubov prakticky nepoznajú oddych, či voľno. Jedna sezóna je síce za nami, no pred nami je nová. A my vám ponúkame možnosť stať sa súčasťou magického projektu s veľkým potenciálom.

 

Aj druhý ročník sme relatívne zvládli, samozrejme, je to veľmi subjektívny pohľad, no v našej redakcii panuje spokojnosť. Napriek tomu sme si však zaumienili, že môžeme našu prácu ešte skvalitniť. Na to však budeme potrebovať hneď niekoľko nových ľudí, ktorí nám s tým pomôžu. Koho vlastne hľadáme?

 

REDAKTOROV/REDAKTORKY

Aktuálne sme traja redaktori, niektorí z nás prispievajú viac, niektorí menej. Všetko závisí od voľného času, chuti a nápadov. V sezóne 2019/2020 sme publikovali približne 150 článkov, ktoré si prečítalo celkovo 160 000 ľudí.

ČO POŽADUJEME?

Ideálom je mať dovŕšený vek 18 rokov, nakoľko redaktori bežne prichádzajú do styku s hokejistami, funkcionármi a inými žurnalistami. Veľmi dôležitá je samozrejme výborná gramatika a štylistika, orientácia v hokejovej (športovej) terminológii. Dôležitá je aj iniciatíva a nebáť sa. Nikoho do ničoho netlačíme, prácu si vždy rozdelíme podľa toho, kto sa na čo cíti, kto má čas a chuť. Bolo by fajn, keby nový redaktor zvládol napísať 1-2 články týždenne. Tak isto oceníme promptnosť, teda schopnosť rýchlo reagovať na aktuálne dianie a horúce novinky!

ČO PONÚKAME?

Redaktorom ponúkame najmä možnosť novinárskej akreditácie na jednotlivé zápasy Tipsport Ligy. Vďaka tomu si viete vychutnať zápasy zo sektorov určených pre média, a tak sa môžete neraz ocitnúť po boku najskúsenejších novinárov. Tak isto vám to dáva možnosť nahliadnuť tam, kde iní nemôžu, teda do press centier alebo do mix zóny, kde sa uskutočňujú pozápasové rozhovory. No a na záver ponúkame najmä zisk cenných skúseností pod dohľadom kvalitnej zostavy. Naučíte sa prácu s redakčným systémom Wordpress. Môžete tak obohatiť váš životopis a získať skúsenosti, ktoré vás v živote môžu dostať k práci snov! :) Niektorým z nás sa to už darí. Navyše, sme pohodový kolektív a občas zájdeme spolu aj na nejaké to pivko.

fun fact: V našej redakcii sú ľudia vo vekovom rozmedzí 20-27 rokov

 

GRAFIKOV/GRAFIČKY

Aktuálne máme v tíme jednu grafičku a jedného grafika a aj ich tím potrebuje posily!  

ČO POŽADUJEME?

Tu postačí ak máš 15 a viac a ovládaš v pohodičke Adobe Photoshop. Uvítame, ak budeš často online a v prípade potrieb vieš rýchlo reagovať.

ČO PONÚKAME?

Grafikom by sme asi ťažko zaistili akreditácie na zápasy, no môžete si vytvoriť veľmi kvalitné portfólio, ktoré vám môže tak isto v budúcnosti zaistiť miesto v organizácii, alebo firme vašich snov.

fun fact: V 95% prípadov máme v prípade podpisov nových zmlúv do 20 minút hotové grafiky! Pomôžeš nám, aby to bolo v 100% prípadov? :)

 

FOTOGRAFOV/FOTOGRAFKY

ČO POŽADUJEME?

Ideálne, aby si mal poriadnu výbavičku! :) Nech tie fotky jednoducho za niečo stoja.

ČO PONÚKAME?

Možnosť akreditácie na jednotlivé stretnutia Tipsport Ligy a možnosť odprezentovať sa na našom Instagrame s vyše 3400 followermi, ktorí čakajú na parádne zápasové momentky.

fun fact: Spomínané zápasové momentky patria k najviac lajkovaným, srdiečkovaným a najpopulárnejším obrázkom na IG

 

"BONUS" - INVESTOROV

Nikde ani zmienka o euráčoch... v tejto dobe kešu (cashu) je luxus niekde len tak "dobrovoľníčiť" a nebyť za svoj draho obetovaný čas nijak odmenený. Radi by sme našim ľuďom dopriali aj finančnú odmenu, ale na to by sme potrebovali aby niekto vstúpil do nášho projektu a finančne nás podporil. Samozrejme, takéto možnosti riešime aj inou cestou, ale nikdy nevieme, či to náhodou nečíta aj niekto, kto nevie čo s peniazmi. :)

 

Už sa nám chceš ozvať a nevieš kam?! Je to easy, buď nám pošli mail na tosk.timeoutsk@gmail.com, napíš niektorému zo zodpovedných redaktorov alebo sa nám ozvi do súkromnej správy na Facebooku alebo na Instagrame. Určite sa ozveme. ;) 

PODOBNÉ ČLÁNKY